Facilitering af din proces og udvikling


Soulflow- For og med din sjæl

Familieopstilling - Hele vejen rundt om digSoulflow   - en meditativt guidet healingsterapi                     

I soulflow arbejder du på en nænsom og kærlig måde med alt, hvad du rummer, men med en del af gangen. Du får ikke mere frem, end det du er klar til at invitere frem. Metoden er udviklet til, at du kan arbejde som kærlig iagttager til din egen indre proces og lære at samarbejde med sider af dig selv, som du måske mest af alt føler spænder ben for dig.

Du lærer at blive din egen bedste ven, der kan imødekomme de behov, du har allermest brug for bliver opfyldt. Vi rummer alle sider, som inderligt længes efter at blive set, mødt og accepteret med de følelser de bærer på og som dem de bare er. I soulflow får du mulighed for at møde de sider af dig autentisk og opleve, hvordan du selv kan give dem det, de allermest længes efter. 

Vi kan hige efter anerkendelse og bekræftelse af andre omkring os i søgen efter at mærke helhed og kærlighed, men jo dybere du kommer i kontakt med dit eget indre, jo tydeligere bliver det, at du er i stand til at give dig selv den anerkendelse, accept og forståelse, som du længes efter. At din kærlighed til dig skaber helhed og åbner for flow mellem alle de sider du rummer og er.

Soulflow er udviklet af Søren Hauge og Kenneth Sørensen. Grundformen stammer fra Joyful Evolution Metoden, som er skabt af den amerikanske spirituelle lærer Gordon Davidson.
Læs mere om Soulflow, på Søren Hauges hjemmeside.

Hvem kan bruge Soulflow?

Soulflow er for dig der er rimelig velfungerende i din hverdag. Da man træder dybt og direkte ind i sit ubevidste er det vigtigt at du har et sundt forsvar og er ok tilpas med at møde mange forskellige sider af dig selv.


Familieopstilling med filt, er en metode, der er aktiv og dynamisk.  

Det er en metode jeg holder meget af at bruge, fordi den åbner for umiddelbar kontakt til følelserne og giver plads til de umiddelbare fornemmelser du har om et emne udenom fornuftens lænker. Jeg oplever gang på gang at det er sundt at lade den følsomme del indeni komme til orde uden at blive jordet af firkantede tankeformer og "jeg bør" "jeg skal" "jeg burde" fraser. 
metoden er opbygget til at du kan arbejde med de relationer du har til din familie, men også til venner, kollegaer og dine egne indre dele. Din indre vrede, indre kritiker, indre kreative tænker og alle dem, du rummer. Det kaldes også at eksternalisere. At hive en del af dig frem i rampelyset, kigge på den, tale med den og arbejde dig frem til et nyt forhold til den del af dig. Det er en proces der kan skabe ny erkendelse og nye holdninger og perspektiver, til det du ellers har siddet fastlåst i. 

Familieopstillingen er kommet til Danmark fra Bert Hellinger i Tyskland, der har opfundet metoden udfra et gennemgribende behov for healing af familierne der har levet med deres forfædres forbrydelser. Liv Dhanoy er i mine øjne meget dygtig i formidling og facilitering af det familieopstilling kan, og det er hende jeg er uddannet af. Læs mere om familieopstilling på hendes hjemmeside https://humanvision.dk/

Alle kan bruge familieopstillingen. Jeg kan guide en proces helt i overensstemmelse med, hvor du er og hvad du har brug for. 
Priser:
En session i min klinik  varer 1½ time og koster 1200 kroner pr. session.
Ved soulflow tilbyder jeg sessioner over messenger eller skype af 1-1½ times varighed til 900 kroner pr. session.